Žetev sivke je objem poletja!

Vljudno Vas vabimo, da se nam pridružite na žetvi sivke, ki bo potekala ob čudovitem razgledu 11. in 12. 7. 2020 v Vedrijanu v Goriških Brdih.

Na žetvi sivke boste lahko prisostvovali pri žetvi sivke s srpom, udeležili tekmovanja v hitrostni žetvi, ogledali destilacijo eteričnega olja sivke in sodelovali na delavnicah. Brez skrbi, tudi za otroke bo poskrbljeno!

Odprta bo tudi trgovina z našimi izdelki, med katerimi bo tudi svež sivkin hidrolat. Poleg izdelkov bomo tudi mi tam z našim znanjem in dobro voljo ;)

Dobrodošli ste vsi posamezniki, ki imate radi sivko, in skupine, ki se odpravljate na izlet v Goriška brda, otroci, najstniki, odrasli in najstarejši.

P.s. brez PRESENEČENJ ni žetve ;)

Okviren program:
 9:00-12:00 - žetev
 12:00-19:00 - destilacija
 15:00 - delavnice: pletenje venčkov (plačljiva, potrebna prijava)

VEČ INFORMACIJ SLEDI V PRIHAJAJOČIH TEDNIH.

Prijave na žetev in delavnice sprejemamo na vonjpoletja@gmail.com. Ob prijavi zapišite vaše ime in priimek udeleženca, elektronski poštni naslov in telefonsko številko za obveščanja ter datum udeležbe na žetev in/oz. delavnice.

Za večje skupine nudimo tudi zasebno žetev. Za ceno in več informacij izpolnite povpraševanje na www.vonjpoletja.si ali nam pišite na vonjpoletjaem@gmail.com.


Lavender harvest is a big summer hug!

Welcome to join us on our lavender harvest in Vedrijan, Goriška Brda, Slovenia. The event will take place on 11th and 12th of July 2020. 

Ypu will have the oportunity to visit us and our lavender fields, to take a part in harvesting the lavender, watching the destilation proces, competing in speed harvesting and participating in workshops. There will be also activities for children.

Don't miss the chance to visit our shop and to buy fresh lavender hydrosol. We are more than happy to share our knowledge with you.

P.s. There is always a surprise. ;)

MORE INFOS IN FOLOWING WEEKS!

Signing up for the harvest, workshops, visits: vonjpoletjaem@gmail.com