POLETNA AKCIJA!

Letošnje leto nas je že opomnilo, kako pomembno je, da skrbimo za svoje zdravje, higieno in kako bogata je naša Slovenija ter kaj vse lahko pridelamo na slovenski zemlji.

Večina nas je tudi v tem letu z mislimi ali bolje rečeno z eno nogo že na dopustu. Dopust, bodisi v gorah, na jezerih, na morju, v skritih in neodkritih kotičkih Slovenije ali bližnjih državah, zahteva dobro načrtovanje in tudi seznam nepogrešljivih pripomočkov, ki so pomembni za našo kožo.

Pri vsem tem pa ne smemo pozabiti na številne neprijetnosti, s katerimi se srečujemo. Iščete in kupujete razne kreme in spreje za po sončenju ali piku komarjev in ostalega mrčesa? Poskusite s sivkinim hidrolatom, ki vas bosvežil, ohladil na plaži in"gasil" vaše sončne opekline,ublažil srbečico in pike mrčesa. Prav tako pa ga lahko uporabljate kotjutranji in večerni tonik obraza ter za razdraženo kožo po britju.

Žetev sivke je ponovno prinesla poleg eteričnega olja tudi svež hidrolat. Zato ga lahko sedaj naročita po akcijski ceni 1 L za 12 €.

Naroči hidrolat sivke tukaj