Začetek jeseni prinese s seboj tudi boleče grlo, kašelj, prehlad ... torej OSLABLJEN IMUNSKI SISTEM. Radi se zatekamo v lekarno babic, ki so polne domačih pripravkov raznih zelišč. Tega se zavedamo vsi, tudi velikani farmacevtskih podjetij, ki v jeseni promovirajo razne produkte, ki vsebujejo rastlino AMERIŠKI SLAMNIK. Kaj pa je to? In zakaj je tako priljubljen? 

Korenine ameriškega slamnika segajo daleč na planjave Severne Amerike. Dom ima med severnoameriškimi prerijskimi Indijanci, ki so ga uporabljali za ugrize kač in pike mrčesa, v primeru raznih okužb in prehladov, prav tako so z ameriškim slamnikom zdravili zobobol in rane. Pomorščaki, ki so v novem veku odkrili pomorsko pot v Ameriko so skupaj s priseljenci prevzeli rastlino in z njo zdravili tudi sifilis. Ameriški slamnik naj bi namreč povečal količino krvničk in s tem okrepil imunski sistem. Zato ga števili uporabljajo preventivno, pri prehladu, simptomih, ki so posledica oslabljenega imunskega sistema

Naš ameriški slamnik je gojen na naši kmetiji z EKOLOŠKIM CERTIFIKATOM. Naša tinktura je sestavljena iz svežega zela ameriškega slamnika iz ekološke pridelave in domačega tropinovega žganja. S tinkturo lahko izvajamo do dvotedensko kuro. 

Produkt lahko naročite prek spletne strani (klik), po elektronski pošti (vonjpoletja@gmail.com) ali prevzamete tudi v osebno v naši trgovinci v Vedrijanu, kjer z velikim veseljem delimo naše znanje!