Vsako leto se srečujemo s številnimi rojstnimi dnevi, obletnicami in drugimi dogodki ter obeležji, katerim rade volje posvetimo nekaj več pozornosti. Izbira darila odraža večkrat naš čas in trud, ki smo ga vložili ter seveda ljubezen do osebe, kateri je namenjeno darilo.

 V naši ponudbi boste našli številne izdelke, ki so rezultat dela na naši ekološki kmetiji. Pri izdelavi nas vodi misel, da oblikujemo tudi za najmlajše. S to mislijo stremimo k oblikovanju čim bolj naravnih in koži prijaznih izdelkov. Prav tako imajo izdelki svoje namene: nega občutljive kože, lasišča, umiritev, sprostitev, koncentracija …

Poleg pravokotnih mil izdelujemo tudi sivkina mila v obliki deklice, konjička, ovčke in tudi srčka. Seveda ponujamo tudi milo vrtnice ali rožmarina.  Poleg mil pa imajo otroci neverjetno radi naše briške punčke in fantke, ti so napolnjeni s posušenimi cvetovi sivke*.

 Ker se zavedamo, da si včasih zaželimo nekaj povsem drugačnega in kljub poplavi produktov tega ne najdemo, se z veseljem podamo na novo pot oblikovanja novega mila/novega izdelka/nove oblike, ki bo pisan Vam na kožo.

                    

*Na voljo sta dve vrsti sivke: angustifolia ali lavandin. Zaradi kemične sestave je področje njihove uporabe drugačno. Pri otrocih svetujemo uporabo prave sivke ali angustifolie. Več o razlikah med obema vrstama najdete tukaj.