17. 09. 2019

Poroka predstavlja potrditev ljubezni med dvema človekoma, ki je tako močna, da smo prepričani v njeno večno trajanje.

Poročni dan je dan veselja, sreče in dobrih želja. Gre za dan, ki ga želite preživeti v krogu svojih najdražjih. Svojo hvaležnost in naklonjenost do njih ter večen spomin na ta dan želite zajeti v nepozabno pozornost, ki jim bo ostala za vedno v spominu. 

Iščete idealno zahvalno darilo za vaše svate? Se sprašujete, kako izbrati nekaj edinstvenega, naravnega, domačega in slovenskega porekla? So naši izdelki pritegnili vašo pozornost, vendar bi radi piko na i? Nekaj kar bi naredilo naše izdelke samo vajine?

Pripravljeni smo stopiti v sodelovanje z vami ter oblikovati personalizirana poroča darila. S pomočjo naše grafične oblikovalke lahko oblikujemo etikete, napise posebej za vas. Darila lahko sami sestavite iz nabora, ki ga najdete v naši trgovini. Lahko pa se tudi oglasite na naši kmetiji ter skupaj sestavimo posebno mešanico zelišč za čaj, posebno naravno milo, tonik za nego kožo, dekorativni izdelek in mnogo več.

Cilj je, da uresičimo vaše sanje in pripomoremu k nepozabnemu dnevu. 

Lahko tudi skupaj pripravimo vabila, poročna darila za svate ter poročno dekoracijo. Z veseljem se podamo na pot ustvarjanja. 

Da bi pa lahko vaše želje uresničili, je potrebno za pripravo popolnoma novih daril poslati povpraševanje tudi pol leta prej, saj gre lahko za nabor zelišč, ki cvetijo le v določenem obdobju. V kolikor gre le za spremembo etiket in dekorativne strani produktov pa najmanj 2 meseca prej, da zagotovimo zalogo produktov. 

Spodaj vam prilagamo nekaj slik iz našega zadnjega sodelovanja pri personaliziranih darilih.