November je že tu in počasi brskamo po spletnih straneh po darilih za naše stranke, poslovne partnerje in sodelavce. Panično izbiramo in iščemo idelano darilo, hkrati pa skušamo preseči lanskega, biti inovativni in izraziti z darilom vso našo hvaležnost, spoštovanje in pozornost. Ure in dnevi tečejo in kmalu so prazniki pred vrati in mi brez darila. Kaj storimo? Ponovno izberemo darilo izpred dveh, treh ali štirih let. Spremenimo barvo ali napis in si mislimo: "Naslednje leto bomo prej začeli z iskanjem." Vam je kaj znano?

Čemu se zatekati h ustaljenim darilom, ki odražajo le to, da si nismo pripravljeni vzeti časa za osebe, ki so ključne za obstoj našega posla, podjetja. Ključne za naš uspeh!

Radi bi vam pomagali v stiski. Lahko se pohvalimo z domačimi izdelki iz zelišč gojenih in pridelanih na naši ekološki kmetiji, kar potrjuje naš certifikat. V naši trgovin'ci boste odkrili od čajev in likerjev pa do tonikov za obraz in nego kože ter mil in tudi okrasnih izdelkov. Z našimi izdelki se skušamo čim bolj približati naravi in temu, kar človek in naše telo potrebuje. Vstopite v svet daril prijaznih okolju in človeku! 

Pri oblikovanju daril vam prepuščamo proste roke. Seveda pa smo pripravljeni sestaviti tudi ponudbo, ki bi ustrezala vašim željam. 

Sodelovanje lahko sklenemo preko elektronske pošte, telefona ali pa osebno! Smo zelo fleksibilni. 

V kolikor vas zanima ponudba, nas prosim kontaktirajte preko obrazca za povpraševanje ali pa preko maila: info@vonjpoletja.si ali pa preko telefonske številke 031784188.

Veseli vas bomo!